Netwerkbeheer

netwerkbeheer

Bedrijfsnetwerken

Voor u als ondernemer zeker niet een van de zaken waar u teveel bij stil wilt staan, "Het beheer van uw bedrijfsnetwerk". Door de ruime ervaring die wij op dit gebied inmiddels hebben, zijn wij in staat dit feilloos van u over te nemen zodat u in de gelegenheid bent om zich te concentreren op het ondernemen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Door jarenlange ervaring en het volgen van de ontwikkelingen op het gebied van netwerken en netwerkinfrastructuren beschikt ons team over voldoende vaardigheden om uw bedrijfsnetwerk up-to-date te houden en te beveiligen zodat u ongestoord gebruik kunt maken van de netwerkresources.

Wat kunnen wij op dat gebied zoal voor u betekenen?

  • Door middel van de verschillende onderhoudsvormen, al dan niet op maat gemaakt, kunnen wij uw bedrijfsnetwerk preventief onderhouden en support verlenen aan uw medewerkers.
  • Door de uitgebeide productkennis van de voorname merken leveren en installeren wij de benodigde hardware passend bij uw bedrijfsnetwerk.
  • Wij zijn in staat om uw bedrijfsnetwerk te monitoren waardoor voortijdig mogelijke incidenten worden opgemerkt en worden verholpen.
  • Wij adviseren u bij beslissingsmomenten op het gebied van de ICT.

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2021 - Disctec Automatiseringsservices