Nieuws

Welkom op onze nieuws pagina. Lees hier het laatste nieuws omtrent ICT ontwikkelingen.

Zeven manieren om samen te werken in PowerPoint

​Werk beter samen in PowerPoint dankzij deze handige tips van Microsoft.

Prettige feestdagen

​ Wij wensen je fijne feestdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar!

Vijf nieuwe manieren om in Word te werken

Werk in Word zoals u nog nooit gedaan hebt met deze handige tips en trucs. Doe inspiratie op om nieuwe manieren uit te proberen om samen te werken, tijd te besparen en het proces van lezen en schrijven te verbeteren.

Lees meer

Privacyverklaring

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Disctec Nederland Automation & Administration respecteert uw privacy. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en doen ons uiterste best om uw persoonsgegevens te beschermen.

Lees meer

EnGenius Neutron WiFi-oplossingen

De access points van de EnGenius Neutron Series zijn dé oplossing voor een professioneel managed netwerk. De AP's zijn volledig naar eigen wens in te stellen. U bepaalt de maximale bandbreedte en kunt specifieke gebruikers de toegang ontzeggen. Het softwareprogramma ezMaster stelt u bovendien in staat om het surfgedrag van de internetgebruikers binnen uw netwerk te beperken.

Lees meer

Tips voor een opgeruimde mailbox

Een overvolle mailbox kan voor flink wat onrust zorgen. Welk mailtje moet je nog beantwoorden, welke mailtjes kunnen rechtstreeks de prullenmand in en welke moet je écht bewaren? Hieronder de beste tips om het overzicht te behouden én meer opslagruimte te creëren.

Lees meer

Jabra Pro 9400 series

De Jabra Pro 9400 series is een professionele draadloze headset voor zakelijk gebruik. Met een bereik van wel 150 meter dankzij DECT technologie kunt u probleemloos door uw kantoor lopen terwijl u belt. Door gebruik van deze headet kunt u  gesprekken voeren vanaf uw bureautelefoon, softphone en mobiele telefoon. Ware draadloze vrijheid Dankzij...
Lees meer

Windows 10 Fall Creators Update

Microsoft stelt vanaf 17 oktober de zogenaamde Windows 10 Fall Creators update beschikbaar. Dit is inmiddels alweer de 3e grote update voor het besturingssysteem wat in 2015 op de markt kwam. Zoals we gewend zijn worden er wederom een aantal handige nieuwe functionaliteiten toegevoegd en poogt men het besturingssysteem nog gebruiksvriendelijker te ...
Lees meer

HP ProBook 450 serie

​ De HP ProBook 450 is afgestemd op productiviteit en biedt de prestatie- en beveiligingskenmerken die onmisbaar zijn voor hedendaagse gebruikers. Het elegante, robuuste ontwerp biedt professionals een flexibel platform om binnen en buiten kantoor productief te werken. Ideaal voor professionele gebruikers in grote organisaties of kleine en mid...
Lees meer

Handige tips voor het gebruik van Outlook 2016

Met de komst van Microsoft Office 2016 zijn er handige functies bijgekomen. Het zijn vaak fraaie functies die niet direct opvallen. Dit keer wil ik daarom twee Outlook functies nader belichten. De eerste heeft betrekking op het samenwerken met anderen, de tweede op het beantwoorden van mail door middel van standaard teksten.  Het gebruik van g...
Lees meer

Windows 10 Creators Update

​Microsoft heeft de Creators Update voor Windows 10 uitgebracht. Het betreft de tweede grote update voor het besturingssysteem. Al eerder werd de Anniversary Update uitgerold. Met de Creators Update brengt Microsoft een aantal nieuwe applicaties op de markt zoals Paint 3D en Windows Mixed Reality. Ook worden er nieuwe grafische eigenschappen onders...
Lees meer

Microsoft Office 365

​Mogelijk heeft u er al over gehoord, of misschien werkt u er al mee, Microsoft Office 365. Wat is het, en wat kunt er mee. In de komende nieuwsbrieven zullen wij nader ingaan op enkele functies die deze Cloud oplossing van Microsoft te bieden heeft. 

Maar laten wij bij het begin beginnen. Wat kunt u in hoofdlijnen verwachten van deze uitgebreide Office omgeving?

Lees meer

Intel NUC systemen

​Een Intel NUC ofwel 'Next Unit of Computing' valt onder de nieuwste generatie mini-pc's van Intel, die voorzien kan worden van diverse typen Intel processoren en SSD voor opslag. Door het geringe formaat kan de pc op elk gewenste plaats worden gebruikt. Door de passieve koeling is de pc tevens volledige geruisloos, en door de diverse standaard aansluitingen en ingebouwde wifi kan het apparaat in elke gewenste situatie worden ingezet.

Lees meer

Nieuwe website online

Disctec Nederland Automation & Administration blijft, maar de activiteiten gaan door onder de handelsnaam Disctec automatiseringsservices. Een aangewezen moment om ook onze website te vernieuwen, te voorzien van een fris design en het bekijken van de website op tablet en mobiel mogelijk te maken.

Door de vernieuwde heldere menustructuur vindt u binnen enkele muisklikken al snel de informatie waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2019 - Disctec Automatiseringsservices