Nieuws

Welkom op onze nieuws pagina. Lees hier het laatste nieuws omtrent ICT ontwikkelingen.

HP ProBook 450 serie

De HP ProBook 450 is afgestemd op productiviteit en biedt de prestatie- en beveiligingskenmerken die onmisbaar zijn voor hedendaagse gebruikers. Het elegante, robuuste ontwerp biedt professionals een flexibel platform om binnen en buiten kantoor productief te werken. Ideaal voor professionele gebruikers in grote organisaties of kleine en middelgrote ondernemingen die een voordelige combinatie zoeken van innovatie, elementaire beveiliging en multimediamogelijkheden.

De volwaardige, dunne en lichte HP ProBook 450 helpt professionals op kantoor en onderweg productief te werken. Een stijlvol ontwerp, lineaire precisie, subtiele curves, optionele quad-core-prestaties en een lange batterijlevensduur maken deze ProBook onmisbaar voor moderne gebruikers. De HP ProBook 450 is een stijlvol visitekaartje voor ieder bedrijf. De ultradunne behuizing in een elegante nieuwe natuurlijk zilveren finish bevat een schitterend toetsenborddeck van duurzaam geperst aluminium. Kies voor een strakkere beveiliging met meervoudige authenticatie, inclusief vingerafdrukken en gezichtsherkenning.

De HP ProBook 450 is in diverse varianten van verschillende prijsklassen leverbaar. Voor meer informatie of aankoopadvies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

https://www.youtube.com/watch?v=0Nw79c3iDXU

Windows 10 Fall Creators Update
Handige tips voor het gebruik van Outlook 2016

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2019 - Disctec Automatiseringsservices