Nieuws

Welkom op onze nieuws pagina. Lees hier het laatste nieuws omtrent ICT ontwikkelingen.

Intel NUC systemen

​Een Intel NUC ofwel 'Next Unit of Computing' valt onder de nieuwste generatie mini-pc's van Intel, die voorzien kan worden van diverse typen Intel processoren en SSD voor opslag. Door het geringe formaat kan de pc op elk gewenste plaats worden gebruikt. Door de passieve koeling is de pc tevens volledige geruisloos, en door de diverse standaard aansluitingen en ingebouwde wifi kan het apparaat in elke gewenste situatie worden ingezet.

​Een NUC bestaat standaard uit behuizing, processor, grafische adapter, (draadloze) netwerkkaart en moederbord met diverse aansluitingen. De opslagschijf (SSD), hoeveelheid intern geheugen en het besturingssysteem kan naar wens worden ingevuld.

De NUC is een mini-pc met de kracht van een desktop, en beschikt over functies voor perfecte productiviteit in een model van 10 bij 10 centimeter. Zo kan de NUC ingezet worden als desktopsysteem, maar bijvoorbeeld ook als 3CX VoIP centrale. Tevens biedt de NUC, mede dankzij zijn kleine formaat, krachtige prestaties voor een fractie van het energieverbruik van een volledige pc. Ook wordt er een VESA mount meegeleverd waardoor de NUC eenvoudig op de achterzijde van uw monitor kan worden bevestigd.


​Dankzij de verschillende configuraties en functies zoals WiFi, LAN, en extra poorten kan de Intel NUC compleet naar wens geconfigureerd worden.

De voordelen van een NUC op een rij:

  • Klein van formaat, groots in prestaties
  • Eenvoudige te bevestigen aan de achterzijde van de monitor
  • Energiezuinig
  • Geluidstil
  • Flexibele configuratie
  • Perfect in te zetten als desktop of 3CX VoIP centrale

https://www.youtube.com/watch?v=2X5SYciA8As

Microsoft Office 365
Nieuwe website online

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2019 - Disctec Automatiseringsservices