Nieuws

Welkom op onze nieuws pagina. Lees hier het laatste nieuws omtrent ICT ontwikkelingen.

Microsoft Office 365

​Mogelijk heeft u er al over gehoord, of misschien werkt u er al mee, Microsoft Office 365. Wat is het, en wat kunt er mee. In de komende nieuwsbrieven zullen wij nader ingaan op enkele functies die deze Cloud oplossing van Microsoft te bieden heeft. 

Maar laten wij bij het begin beginnen. Wat kunt u in hoofdlijnen verwachten van deze uitgebreide Office omgeving?

Online of offline

Microsoft heeft verschillende vormen van Office 365 beschikbaar gemaakt om aan de wensen van de verschillende soorten van gebruikers tegemoet te komen. De vormen zijn in eerste instantie te onderscheiden in oplossingen die uitsluitend online te gebruiken zijn, dus via het internet, en oplossingen die het volledig offline werken mogelijk maken waarbij dus de volledige Office applicaties geïnstalleerd staan op PC, notebook of tablet.


Flexibel

De meesten van u zullen wel bekend zijn met de Office applicaties die op een PC, of notebook geïnstalleerd staan. Ook in de tijd van vóór de introductie van Microsoft Office 365 waren de Office applicaties in diverse varianten te verkrijgen. Afhankelijk van de versie had men meer of minder applicaties zoals WORD, EXCEL, ACCESS en OUTLOOK tot zijn beschikking. Eenmaal de software aangeschaft, waren wijzigingen in de samenstelling van de applicaties niet meer mogelijk. Men moest het ermee doen, of vaak dure, additionele licenties aankopen.

De oplossingen met Office 365 zijn daarin een stuk flexibeler geworden. Afhankelijk van uw keuze kunt u nu zelfs maandelijks de samenstelling van de applicaties aanpassen, al naar gelang de behoefte. U betaald dus alleen voor dat wat u gebruikt.

Altijd up-to-date

Een ander voordeel dat u heeft met het gebruik van Office 365 is dat u altijd beschikt over de meest recente versie van de software. Daar waar u voorheen de aankoop van bijvoorbeeld een Microsoft Office 2010 variant heeft gedaan, en deze niet gratis kon bijwerken naar een hoger uitgebrachte versie van Microsoft Office, wordt u deze nu wel telkens opnieuw gratis aangeboden bij de Microsoft Office 365 varianten. Een hele verbetering dus! U bent altijd up-to-date.

Wat kunt u nu met al de beschikbaar gestelde on- en offline apps van Office 365?

Office 365 staat voor draagbare productiviteit met bureaublad- en mobiele apps voor Office 2016. Het gebruik van Word, Excel, PowerPoint en andere Office-apps overal, op elk apparaat of in elke browser.


In een notendop

  • Afhankelijk van het gekozen abonnement kunt u zowel online of offline werken.
  • U kunt beschikken over een uitgebreid pakket aan Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access. U beschikt altijd over de meest actuele versie.
  • Jij en je vrienden, familieleden en collega's met wie je documenten deelt, kunnen online in een vertrouwde Office-omgeving samenwerken, zelfs als je geen bureaublad-apps van Office hebt geïnstalleerd.
  • U kunt uw Office applicaties niet alleen op Pc's en notebooks gebruiken, maar ook uitvoeren op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.
  • U kunt beschikken over geavanceerde mailbox, agenda en antispam functionaliteiten.
U ziet, de mogelijkheden zijn enorm, maar er is nog veel meer. Wij kijken ernaar uit om u in de komende nieuwsbrieven te informeren over de mogelijkheden van de verschillende apps, en u te voorzien van interessante tips zodat u het maximale uit uw Office ervaring kunt halen. 

Wilt u nu al meer weten? Neem dan contact met ons op zodat wij u wegwijs kunnen maken in "het nieuwe werken". 

https://www.youtube.com/watch?v=aQzGWSpITJM​

Windows 10 Creators Update
Intel NUC systemen

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2019 - Disctec Automatiseringsservices