Nieuws

Welkom op onze nieuws pagina. Lees hier het laatste nieuws omtrent ICT ontwikkelingen.

Nieuwe website online

Disctec Nederland Automation & Administration blijft, maar de activiteiten gaan door onder de handelsnaam Disctec automatiseringsservices. Een aangewezen moment om ook onze website te vernieuwen, te voorzien van een fris design en het bekijken van de website op tablet en mobiel mogelijk te maken.

Door de vernieuwde heldere menustructuur vindt u binnen enkele muisklikken al snel de informatie waarnaar u op zoek bent.

Ook informeren wij u graag over nieuws op ICT-gebied. U kunt zich hiervoor inschrijven voor onze nieuwsbrief waarna u elk kwartaal wordt voorzien van interessante en actuele informatie en tips. Daarnaast zijn wij ook op de verschillende social media actief. Zo kunt u ons volgen op Facebook en LinkedIn. Ook op die manier bent u dus altijd op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zoals gezegd, Disctec Nederland Automation & Administration blijft, maar de activiteiten gaan door onder de handelsnaam Disctec automatiseringsservices.

Waarom?
Disctec Nederland Automation & Administration is in 1998 gestart. De naam geeft dekking aan de activiteiten die toen, maar ook vele jaren daarna vanuit de onderneming werden verricht. Helder dus!

Al sinds enkele jaren echter, worden er geen administratieve diensten meer geleverd vanuit het bedrijf. Wij vinden het daarom ook niet meer passend om deze naam nog naar buiten toe te voeren. Tevens hebben wij ook niet de intentie om buiten Nederland onze onderneming verder uit te breiden. Het is dan dus ook niet nodig om de locatie Nederland op te nemen in de te voeren bedrijfsnaam.

Wat verandert er voor u?
Eigenlijk niet zo heel veel. Net als voorheen namelijk, leveren wij de vertrouwde producten en diensten aan zoals u die altijd al van ons gewend bent geweest. Daarin verandert dus niets. Ook het adres, de telefoonnummers en email-adressen blijven onveranderd.

Wat u wel zult gaan opmerken is dat onze huisstijl is gewijzigd. Een nieuw logo en een nieuwe opmaak. Dit gaat u dus ook in al onze toekomstige correspondentie aantreffen. Ook de facturen zullen in het vervolg worden verstuurd vanuit Disctec automatiseringsservices. Uw eventuele klantnummer blijft hetzelfde, en ook ons fiscale nummer, de bankrekeningnummers en het nummer van de Kamer van Koophandel blijven gelijk.

Wij zijn er helemaal klaar voor!

Intel NUC systemen

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2019 - Disctec Automatiseringsservices