• Start
  • Serviceovereenkomst zakelijk

Serviceovereenkomst zakelijk

Algemeen

Voor bedrijven bieden wij diverse standaard contract vormen aan, maar ook maatwerk contracten indien een standaard contract niet volstaat. Indien u geïnteresseerd bent in maatwerk producten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een daaropvolgend contractvoorstel.

Welke contractvormen kunnen wij u bieden

De standaard contractvormen zijn afgestemd op basis ICT omgevingen en de daarbij aansluitende ICT beheersfuncties.

Remote beheer

Deze vorm is uitermate geschikt voor kleinere netwerken met minder dan twee servers. Het beheer en support wordt volledig op afstand uitgevoerd. Voor eventuele werkzaamheden op locatie worden afzonderlijk kosten in rekening gebracht. Lees meer...

Beheer Office 365

Deze vorm sluit aan bij ondernemingen die geen gebruik maken van eigen servers maar volledig gebruik maken van het Microsoft Office 365 platform. Het beheer en support vindt uitsluitend remote plaats. Lees meer...

Remote en onsite beheer

Deze contractvorm wordt veelal toegepast bij grotere netwerken waarbij meerdere, al dan niet on-site, servers in gebruik zijn. Periodiek wordt op locatie onderhoud uitgevoerd op de werkstations en servers. Deze contractvorm wordt op maat samengesteld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten over welk servicecontract het beste bij u past, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2021 - Disctec Automatiseringsservices